της Βικτωρίας Πολύζου, medlabnews.gr
Υλικά
πατάτες ψιλοκομμένες
καρότα ψιλοκομμένα
κλωνάρια σέλινο ή σέλερι
σκελίδες σκόρδο
κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
τζίντζερ
λίγο πιπέρι καγιέν
Αν θέλουμε προσθέτουμε
βούτυρο
κύβο λαχανικών
κρέμα γάλακτος
Τρόπος παρασκευής
1. Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά μαζί σε 2 κ.σ βούτυρο για 2′.
2. Προσθέτουμε 1 – 1 1/2 λίτρο χλιαρό νερό, 1 κύβο λαχανικών (προαιρετικά) και βράζουμε για 7′-8′.
3. Τα αλέθουμε στο multi, προσθέτουμε μια κρέμα γάλακτος (200ml προαιρετικά) και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 1′-2′.
4. Προσθέτουμε το πιπέρι καγιέν.
Είναι απλώς τέλεια!
Πηγή: medlabgr.blogspot.com