Υλικά:
– 4 μέτρια προς μικρά καρότα (τόσα χωράνε στον δικό μου αποξηραντή)
– ελαιόλαδο (προαιρετικά)
– αλάτι (προαιρετικά)
– μπαχαρικά όπως πάπρικα γλυκιά, καπνιστή (προαιρετικά)
– μυρωδικά όπως ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
4. Τοποθετούμε στον αποξηραντή τροφίμων. Εγώ επέλεξα να τα αποξηράνω στους 70 βαθμούς για 5 ώρες. Ανάλογα το μέγεθος, την υγρασία που έχουν καθώς και την θερμοκρασία που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε, μπορεί να χρειαστούν λιγότερες ή περισσότερες ώρες
Πηγή: http://medlabgr.blogspot.com
2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 17-19 Δεκεμβρίου 2021μ Αθήνα, Ζάππειο Μέγαρο “Είναι σημαντικότερο να γνωρίζουμε…
H Roche για ακόμα μια χρονιά «δίνει το παρών» στο Greece Race for the Cure®…
Η Bristol Myers Squibb λαμβάνει έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το azacitidine σε δισκία,…
«Βάζουμε Τρίποντο στην Υγεία» Εξαιρετικά αποτελέσματα από τα δύο εξειδικευμένα εκπαιδευτικά παιχνίδια της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ για…
H CSL Behring Hellas στηρίζει τη Φοιτητική Ομάδα iGEM Athens 2020 Με την συμβολή της…
PhRMA Innovation Forum: Άμεση προτεραιότητα η αποκατάσταση της στρεβλής εικόνας των συνολικών επιστροφών και οι…
By continuing to use the site, you agree to the use of cookies
Leave a Comment