Δέρμα

Γιατί πρέπει να βάζεις μία κουταλιά… ζάχαρη στο σαμπουάν

Η δερματολόγος Francesca Fusco διάβασα ότι μας προτείνει να βάζουμε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη όταν λουζόμαστε, έτσι ώστε με το λούσιμο να κάνουμε και απολέπιση στο δέρμα του κεφαλιού μας.

Όπως η απολέπιση είναι απαραίτητη και κάνει καλό στο πρόσωπο μας, έτσι και για το δέμα του κεφαλιού μας θα χρειαστεί να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και με καθαρό δέρμα θα αποφύγουμε ξηροδερμία και πιτυρίδα.

Και πόσο συχνά θα πρέπει να κάνουμε αυτή την κούρα στο σπίτι; Όπως συμβαίνει και με το πρόσωπό η πάρα πολύ απολέπιση μπορεί να είναι κακό πράγμα και να δημιουργήσει ανισορροπία στα φυσικά έλαια του κεφαλιού μας. Είναι καλό να το κάνουμε κάθε 3-5 φορές ανάλογα με την υγεία του τριχωτού του κεφαλιού μας.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: neadiatrofis.gr

Iatrika Nea

Leave a Comment
Share
Published by
Iatrika Nea

Recent Posts

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 17-19 Δεκεμβρίου 2021μ Αθήνα, Ζάππειο Μέγαρο “Είναι σημαντικότερο να γνωρίζουμε…

3 έτη ago

H Roche για ακόμα μια χρονιά «δίνει το παρών» στο Greece Race for the Cure

H Roche για ακόμα μια χρονιά «δίνει το παρών» στο Greece Race for the Cure®…

3 έτη ago

Η Bristol Myers Squibb λαμβάνει έγκρισηγια το azacitidine σε δισκία, ως αρχική θεραπεία συντήρησης για ενήλικες με οξεία μυελογενή λευχαιμία

Η Bristol Myers Squibb λαμβάνει έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το azacitidine σε δισκία,…

3 έτη ago

«Βάζουμε Τρίποντο στην Υγεία»

 «Βάζουμε Τρίποντο στην Υγεία» Εξαιρετικά αποτελέσματα από τα δύο εξειδικευμένα εκπαιδευτικά παιχνίδια της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ για…

3 έτη ago

H CSL Behring Hellas στηρίζει τη Φοιτητική Ομάδα iGEM Athens 2020

H CSL Behring Hellas στηρίζει τη Φοιτητική Ομάδα iGEM Athens 2020 Με την συμβολή της…

3 έτη ago

Άμεση προτεραιότητα και οι δομικές μεταρρυθμίσεις για τον περιορισμό της φαρμακευτικής δαπάνης

PhRMA Innovation Forum: Άμεση προτεραιότητα η αποκατάσταση της στρεβλής εικόνας των συνολικών επιστροφών και οι…

3 έτη ago

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies